Tillaga och äta fisk

Publicerad lördag, 11 juli 2020
Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 

Helst ser vi att man släpper tillbaka den fisk man fångar
Naturligtvis gäller fiskereglererna för vad man får behålla

Kom ihåg att harren är en känslig fisk som snabbt tappar lite i smaken, och bör helst tillagas så snart som möjligt

Om ni skulle bli sugna att tillaga den fisk ni eventuellt behåller, kolla då in Pelles fiske
http://www.pelles-fiske.se/recept/index.html

Där finns även annat "matnyttigt" när det gäller fisk och fiske ;)


Bild: Pelles Fiske

Sist men inte minst!
Tänk på brandrisken i skog och mark.
Elda på iordningställda eldplatser, håll kontroll på elden och släck noga innan ni lämnar platsen

Fångstrappotrera via www.ifiske.se är ni snälla 
God fiskelycka!

Träffar: 86